Almelo Allee vrijwilligers zijn er klaar voor!

Almelo Allee vrijwilligers zijn er klaar voor!

Op zondag 20 september gaan we, met jullie hulp, de tweede editie van de Almelo Allee organiseren. De voorbereidingen zijn zoals jullie weten in volle gang. Inmiddels hebben 25 bedrijventeams zich ingeschreven en er zijn al vele individuele lopers. De wandelingen zijn uitgezet en ook de fietsroutes zijn uitgepeild. We hebben de nodige enthousiaste sponsoren gevonden om dit gezonde evenement mogelijk te maken. Almelo Allee lijkt een schot in de roos en in een behoefte te voorzien. Stad en platteland komen onder de noemer Almelo Allee op een sportieve manier samen! Overal zijn mensen in training om aan deze dag deel te nemen. Of je nu wandelaar, fietser of hardloper bent het gaat vast weer een mooie dag worden.

m_COEN3480 m_COEN3485 m_COEN3487 m_COEN3488 m_COEN3489 m_COEN3491 m_COEN3496X

Wisselbeker  met het wapen van de graaf er in voor de beste ploegen

m_COEN3497 m_COEN3498 m_COEN3499