Post Jr / Sanders Makelaars is sinds kort Team Sanders

Post Jr / Sanders Makelaars is sinds kort Team Sanders
ALMELO – Ruim 12,5 jaar duurde de ondernemende samenwerking van gecertificeerd makelaar en taxateur Bern Sanders met de Post Jr.-organisatie. Sanders kende de Almelose woningmarkt op zijn duimpje zodat de samenwerking een prima start kreeg. Nu de Post Jr.-organisatie een ander samenwerkingsverband aangaat, koos Sanders voor de eigen regio Groot Almelo en maakte een nieuwe start als Team Sanders. “Hier ligt onze basis en zijn we sterk. We kennen de regionale markt op ons duimpje!  Als Team Sanders willen we voorop blijven lopen in het Almelose. De persoonlijke touch wordt steeds belangrijker bij verkoop of aankoop van een huis. Binnen Team Sanders staat service voorop en we zijn gecertificeerd en beëdigd makelaars. Team Sanders is zelfs tot ’s avonds 23.00 uur bereikbaar via de chatservice op onze nieuwe website”, aldus Sanders.
“Op de nieuwe website worden te koop aangeboden huizen zichtbaar op de landkaart zodat direct zichtbaar is waar de ligging is”, vult rechterhand en gecertificeerd makelaar Leon Woertman aan. Hij wijst tevens op de blog over lifestyle en de App van Team Sanders om direct te worden geïnformeerd over nieuw op de markt komende huizen. Op de eigen site worden professionele foto’s getoond van te koop staande huizen om de werkelijkheid het dichtst te benaderen. Dat kan zelfs door middel van 360° foto’s  zodat u kamers vanuit elke hoek kunt bekijken.

Verkoop in bijzondere situaties
Team Sanders heeft zich ook gespecialiseerd in verkoop van huizen in bijzondere situaties. Bij verkoop van een huis wegens persoonlijke omstandigheden of als  er sprake is van een restantschuld,  werken onze financiële specialisten samen met de klant aan een persoonlijk plan van aanpak. Daarbij wordt er voortdurend contact gelegd met organisaties als banken, bijzonder beheer-afdelingen en de Nationale Hypotheek Garantie. Alles om samen met de klant tot een goede oplossing te komen.

Geen verkoop, geen kosten
De goede verkoopresultaten van Team Sanders zorgen voor tevreden klanten. Bij Team Sanders geldt: geen verkoop-geen kosten!

Team Sanders
De samenstelling van Team Sanders blijft hetzelfde, evenals de vestigingslocatie aan de Bornsestraat 113 in Almelo. Voortdurend vernieuwend wordt de service om het succes van de laatste jaren nog verder uit te bouwen in het belang van de opdrachtgevers bij verkoop of aankoop. Wilt u meer weten? Kijk dan op; www.teamsanders.nl  of loop even binnen!

teamsanders (5)teamsanders (7)

Wij als team staan voor al wensen klaar

teamsanders (4)teamsanders (9)teamsanders (10)

Dit huis staat aan de schipbeek straat 13

teamsanders (11)teamsanders (1)

Zo was het

teamsanders (3)teamsanders (8)

En zo is het nu  loop eens binnen de koffie staat klaar