St. Radboudschool houdt minimarathon voor KIKA

St. Radboudschool houdt minimarathon voor KIKA en haalt ruim 1400 euro op!

Op initiatief van Peter Egbers, ouder op de st. Radboudschool, was er op vrijdag 11 september een grote sponsorloop  in en rond de school.  Peter loopt nu al een aantal  jaren voor KIKA de marathon van New York en samen met een aantal leerkrachten en ouders is het idee opgevat om ook de kinderen van de St. Radboud hun steentje te laten bijdragen. Een marathon in het klein, zo kun je het eigenlijk zien. De afgelopen week hebben de leerlingen een heleboel geld opgehaald middels het zoeken van sponsoren. Tijdens de loop, die tussen 16.00 en 17.30 uur plaatsvond, werkten de kinderen zich in het zweet voor dit goede doel. Op het plein werden ook allerlei lekkernijen verkocht  om op die manier het bedrag nog wat te kunnen verhogen. Tijdens de lessen van de afgelopen week is er veel aandacht besteed aan het onderwerp “kinderkanker”. Dit maakte op veel leerlingen een enorme indruk. Naast de sponsorloop was er ook  een ludieke actie waarbij de directeur van de school, de heer Paalhaar voor een mooi bedrag zijn snor af liet scheren. De collega’s en leerlingen kennen hem niet eens zonder snor, dus dit was extra speciaal. Dat iedereen van de school z’n uiterste best heeft gedaan, blijkt wel weer. Dit zal voor Peter en zijn team een mooie stimulans zijn om in New York hun beste beentje voor te zetten.

Het bedrag op heden is  1600 euro

kika (1) kika (2) kika (3) kika (4) kika (5) kika (6) kika (7) kika (8) kika (9) kika (10) kika (11) kika (12) kika (13) kika (14) kika (15) kika (16) kika (17) kika (18) kika (19) kika (20) kika (21) kika (22) kika (23) kika (24) kika (25) kika (26) kika (27) kika (28) kika (29) kika (30) kika (31) kika (32) kika (33)