Bij Kreta op het water Trouwen

Toch op het water in Almelo kunnen Touwen

Bij Kreta op het water

Alles werd in het werk gezet door Gabriel de parasols werden goed vast gezet 

alles verliep bijna vlekkeloos de speech waaide alleen het water in 

maar de Ambtenaar redder zich er goed uit

trouwerij bij kreta (1) trouwerij bij kreta (2) trouwerij bij kreta (3) trouwerij bij kreta (4) trouwerij bij kreta (5) trouwerij bij kreta (6) trouwerij bij kreta (7) trouwerij bij kreta (8) trouwerij bij kreta (9) trouwerij bij kreta (10) trouwerij bij kreta (11) trouwerij bij kreta (12) trouwerij bij kreta (13) trouwerij bij kreta (14) trouwerij bij kreta (15) trouwerij bij kreta (16) trouwerij bij kreta (17) trouwerij bij kreta (18) trouwerij bij kreta (19)

Gelukkig alles ging toch naar wens een pak van mijn hart

trouwerij bij kreta (20) trouwerij bij kreta (21) trouwerij bij kreta (22)