Almelo Sociaal in Publiekshal Stadhuis.

Almelo Sociaal in Publiekshal Stadhuis.

Almelo Sociaal, de belangenbehartiger voor mensen in een kwetsbare positie, heeft van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober een informatiestand in de publiekshal van het Stadhuis. Het is de eerste keer dat een organisatie de gelegenheid krijgt om zich te presenteren aan de bezoekers van nieuwe Stadhuis. Het is het resultaat van een Match tussen de Gemeente Almelo en Almelo Sociaal tijdens de laatste Slingerbeurs. Bij de opening van de informatiestand op maandagmorgen  benadrukte Wethouder Irene ten Seldam dat het belangrijk is dat het Stadhuis een huis van de stad wordt en dat Almelo Sociaal  zich  door de match wel als eerste presenteren mag presenteren maar dat het de bedoeling  is dat er nog veel instellingen  zullen volgen Iedere ochtend van 9 tot 12 zijn er vrijwilligers van Almelo Sociaal aanwezig om mensen te informeren  te adviseren. Nieuw  is de vrijwillige cliëntondersteuning die zij aanbieden voor de WMO.

m_opening joop 02_2015-10-12 09.04.50