Bij Dots&Flowers naar hartelust gehandwerk

Vanmorgen werd er in de Doelenstraat t. Eens in de twee weken is er op woensdagmorgen handwerkclub.

Dots&Flowers in de Doelenstraat heeft na het stoppen van handwerkwinkel Stam Plus enkele handwerkzaken overgenomen, zoals het katoen van Catania en de borduurzijde (DMC) alsook brei- en haakbenodigdheden.

De dames van de handwerkclub van het Wevershuisje schoven vandaag ook aan bij Dots&Flowers om hier gezellig te komen handwerken (en vooral ook te kletsen). Eerder waren ze al op bezoek bij De Zoete Bezigheid.

Handwerkliefhebbers zijn van harte welkom bij Dots&Flowers.  Kom gerust eens langs of schuif aan bij de volgende handwerkochtend (11 november)

m_COEN6146 m_COEN6148 m_COEN6150 m_COEN6152 m_COEN6155 m_COEN6162xx m_COEN6164 m_COEN6165 m_COEN6167