Vaccinatiesessie met de GGD Twente

Samen Gezond is een werkgroep in samenwerking met de gemeente Almelo die tijdens en na de vaccinatiesessie met de GGD Twente  aandacht vraagt voor onze gezondheid. Dit doen we door na de prik een speelse sport- en gezondheidsmarkt aan te bieden. Zelfs de clown ontbrak vandaag niet.
En wat verstaan we onder gezondheid?
Wij willen na de prik met non-profit partners aandacht vragen voor
*  bewust eten van o.a. groente en fruit en vooral het drinken van water in plaats van zoetstoffen.
*  voldoende spelen, sporten en bewegen. Zie aanbod sportverenigingen in Almelo.
*  welzijn, goed voelen en ook het leren lezen als kans tot een gezonde ontwikkeling.
Ook op 14 oktober was deze aanpak in Almelo weer een succes. Volgend jaar weer en hopelijk kunnen we deze aanpak in geheel Twente uitrollen. Een prachtig cadeautje (afleiding) voor de kinderen na een soms pijnlijke prik.

vaccinatie prik (1) vaccinatie prik (2) vaccinatie prik (4) vaccinatie prik (6) vaccinatie prik (7) vaccinatie prik (8) vaccinatie prik (9) vaccinatie prik (10) vaccinatie prik (11) vaccinatie prik (12) vaccinatie prik (13) vaccinatie prik (14) vaccinatie prik (15) vaccinatie prik (16) vaccinatie prik (17) vaccinatie prik (19) vaccinatie prik (20) vaccinatie prik (21) vaccinatie prik (22) vaccinatie prik (23) vaccinatie prik (24)