Willem Vier krijgt pokerface met voorronde NK

Pokeren is populair en binnenkort is het Nederlands Kampioenschap. Een van de dertig voorrondes wordt gehouden in Willem de Vierde in Almelo aan het Amaliaplein op maandag 12 oktober.

Het is de twaalfde voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Verspreid over heel Nederland worden voorrondes gespeeld waar de beste 20% van de teams zich kwalificeert voor de halve finales. Uiteindelijk wordt in de finale gestreden om het beste pokerteam van Nederland te worden. Ook in Almelo en omstreken kan elke pokerliefhebber meedoen met als doel om zich te plaatsen voor de finale.

Willem de Vierde zal worden omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om het beste pokerteam van de gemeente te worden. Het winnende team mag dan een jaar lang de titel Beste Pokerteam van gemeente Almelo dragen en krijgt bovendien een mooie beker. “Dit is het eerste pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie er aan is dat het laagdrempelig en toegankelijk is voor alle amateurpokeraars die Nederland rijk is” zegt Mathijs Jonkers, organisator van het kampioenschap.

POKEREN (9)

POKEREN (1) POKEREN (2) POKEREN (3) POKEREN (4) POKEREN (5) POKEREN (6) POKEREN (7)