Almelo Allee heeft deze avond veel leerpunten opgeleverd

Almelo Allee voorziet in een behoefte:  met een goed gevoel kijken we terug op de tweede editie Almelo Allee. Alle sportieve onderdelen  verliepen goed en de deelnemersaantallen waren boven verwachting hoog.  Met hulp van vele vrijwilligers is dit groen en gezondheidsevenement goed verlopen maar er zijn op deze, vooral gezellige avond, ook tal van verbeterpunten genoemd. De hardloopgroep zal bijvoorbeeld meer deskundigen om hulp gaan vragen om de inschrijvingen maar ook de dynamiek rondom start en finish nog beter te regelen. Ook zullen we de volgende keer een aparte groep mensen vragen om voor water en fruit te zorgen. Dit Allee onderdeel is goed gegaan maar kan zeker verbeterd worden

Wandelen en fietsen, met onderweg een boerderij bezoek, vielen erg in de smaak maar zal wat betreft de vertrektijden bij de derde editie  beter met de rest afgestemd moeten worden.  Voor de Stichting Almelo Allee heeft deze avond veel leerpunten opgeleverd en deze zullen zeker meegenomen worden bij de derde editie in 2016.

allee (1) allee (2) allee (3) allee (4) allee (5) allee (6) allee (7) allee (8) allee (9) allee (10)