Dag van de Mantelzorg Almelo.

Samen met 60 Almelose mantelzorgers hebben we de Dag van de Mantelzorg gevierd in het Stadhuis in Almelo op de 19e verdieping in het Atelier!

De dag,  georganiseerd door de consulenten van het Steunpunt Mantelzorg Almelo samen met dagvoorzitter Ria Schlepers.

Wethouder Irene ten Seldam heeft de dag geopend met hartverwarmende woorden.

Na de theatervoorstelling van theatergroep Aan de lijn,  hebben we genoten van een heerlijke lunch in het restaurant van het Stadhuis, waar de wethouders Anja Timmer en Irene ten Seldam aanschoven om in gesprek te gaan met mantelzorgers.

´s Middags hebben we genoten van de sprekende mantelzorger Marjo Brouns.

Het was een mooie, inspirerende dag met een lach en traan!

MANTELZORG (1) MANTELZORG (2) MANTELZORG (3) MANTELZORG (4) MANTELZORG (5) MANTELZORG (6) MANTELZORG (7) MANTELZORG (8) MANTELZORG (9) MANTELZORG (10) MANTELZORG (11) MANTELZORG (12) MANTELZORG (13) MANTELZORG (14) MANTELZORG (15) MANTELZORG (16) MANTELZORG (17) MANTELZORG (18) MANTELZORG (19) MANTELZORG (20) MANTELZORG (21) MANTELZORG (22) MANTELZORG (23)