Het Theaterhotel Almelo Winnaar EnergiekAlmelo Award 2015.

De jury van EnergiekAlmelo is er opnieuw in geslaagd drie totaal verschillende Almelose ondernemingen te nomineren voor de EnergiekAlmelo Award voor innovatief ondernemen. Hun kandidatuur onderstreept hoe rijk geschakeerd dat begrip ‘innoveren’ is. Vernieuwen kan op elk gebied, dat zal vanmiddag opnieuw blijken, maar de werkgebieden van onze kandidaten kunnen bijna niet verder uiteenlopen. Ieder op zijn eigen gebied is een kanjer van formaat, en daarom zijn alle drie genomineerden ook winnaar. Maar: er kan er maar één met de Award 2015 naar huis …

Onze eerste genomineerde is Studio MAD,

Onze tweede genomineerde voor de EnergiekAlmelo Award 2015 is Het Theaterhotel Almelo.

Onze derde genomineerde is weer van een totaal ander kaliber: de WWINN Group.

Theater getuigt niet alleen van een toekomstvisie, maar ook van het inzicht dat cultuur onlosmakelijk is verbonden aan de opvoeding van jonge mensen. Maar vooral het feit dat het Theaterhotel al bijna 25 jaar privé een klein vermogen heeft gestoken in het in stand houden van de publieke schouwburgfunctie is een niet te onderschatten maatschappelijke bijdrage aan Almelo. Het Theaterhotel Almelo verdient daarom terecht de EnergiekAlmelo Award 2015.

enrgiek (1) enrgiek (2) enrgiek (3) enrgiek (4) enrgiek (5) enrgiek (6) enrgiek (7) enrgiek (8) enrgiek (9) enrgiek (10) enrgiek (11) enrgiek (12) enrgiek (13) enrgiek (14) enrgiek (15) enrgiek (16) enrgiek (17) enrgiek (18) enrgiek (19) enrgiek (20) enrgiek (21) enrgiek (22) enrgiek (23) enrgiek (24) enrgiek (25) enrgiek (26) enrgiek (27) enrgiek (28) enrgiek (29) enrgiek (30) enrgiek (31) enrgiek (32) enrgiek (33) enrgiek (34) enrgiek (35) enrgiek (36) enrgiek (37)