SwingInAlmelo

SwingInAlmelo

Professionele stijldansparen, hiphop, linedance en Big Band zetten de toon bij de eerste SwingInAlmelo

Professionele stijldansparen, hiphop, linedance en Big Band zetten de toon bij de eerste SwingInAlmelo

De eerste SwingInAlmelo is op zaterdag 28 november goed van start gaan
Er was deze avond voor elk wat wils. Klassieke dans, line dance, hiphop. Professionals zetten de toon, maar nodigen het publiek van harte uit mee te doen. De Big Band Almelo en Big Ben Stuff begeleiden muzikaal en lokken met hun klanken iedereen op de dansvloer.

Joep Vrielink van de programmacommissie: “We hebben een ontzettend leuk programma voor deze avond. Dansen staat centraal. Professionals demonstreren hun danskunsten. Maar iedereen wordt deze avond uitgenodigd een dansje te wagen. Verder hadden wij nog een aantal leuke verrassingen in petto. Vervelen deden deze avond echt niet. En met een hapje en drankje erbij is SwingInAlmelo een feestavond waar je bij wilt zijn.”

Prominente rol is ook weggelegd voor InnerAll. InnerAll is een school waar muziek-, dans-, theater- en kunstlessen worden gegeven. Een jonge enthousiaste organisatie die creativiteit bij mensen wil vergroten. De professionele dansparen die deze avond optreden geven hier ook les.

Gasten konden loten kopen en daarmee kans maken op het winnen van een mooie prijs. Uiteraard gaat deze opbrengst, net als de kaartverkoop, naar het goede doel, stichting Nomen Nescio Almelo ten bate van kinderen in nood.

SwingInAlmelo wordt georganiseerd door Lions Club Almelo en Lions de Essen. Het doel is met het organiseren van een dansavond geld in te zamelen dat aan een goed doel beschikbaar wordt gesteld. Dit jaar is gekozen voor stichting Nomen Nescio Almelo. Het is de bedoeling dat SwingInAlmelo jaarlijks wordt georganiseerd.

Het bedrag wordt nog bekend gemaakt

lions club (1) lions club (2) lions club (3) lions club (4) lions club (5) lions club (6) lions club (7) lions club (8) lions club (9) lions club (10) lions club (11) lions club (12) lions club (13) lions club (14) lions club (15) lions club (16) lions club (17) lions club (18) lions club (19) lions club (20) lions club (21) lions club (22) lions club (23) lions club (24)