Voorlichtingsbijeenkomst voor evenementenorganisatoren in Almelo

Voorlichtingsbijeenkomst voor evenementenorganisatoren in Almelo in de Raadzaal van het gemeentehuis .

 Met de regelmaat wordt de vraag gesteld wat er allemaal voor nodig is om een evenement te organiseren in Almelo en met name wat komt er bij kijken. Veel vragen…o.a, wat zijn de termijnen, wel of geen beveiliging, wel of geen draaiboek, hoe maak ik een veiligheidsplan. Veel vragen waar je zo één twee drie niet direct een antwoordt op hebt. Maandagavond 23 november 2015 j.l. gaven de diverse diensten die een rol spelen bij een evenement uitleg hoe het nu zit. Aanwezig waren de Veiligheidsregio Twente, Politie, Brandweer, GHOR, gemeente Almelo en Almelo Promotie.

Vanuit elke discipline werd uitgelegd waar men aan moet voldoen om een evenement goed en vooral veilig neer te zetten. Wat de termijnen zijn om een vergunning aan te vragen en waar onder andere een veiligheidsplan aan moet voldoen.

veiligheid (1) veiligheid (2) veiligheid (3) veiligheid (4) veiligheid (5) veiligheid (6) veiligheid (7) veiligheid (8) veiligheid (9) veiligheid (10)