Almelo Sociaal neemt afscheid van twee oprichters

Almelo Sociaal neemt afscheid van twee oprichters

 Belangenorganisatie Almelo Sociaal heeft gistermiddag afscheid genomen van Joop Israel (74) en Guillaume Niessen (80). Dat gebeurde tijdens een druk bezochte receptie bij Hof88. Israel en Niessen waren in 2002 twee van de vier oprichters van Almelo Sociaal, de overkoepelende organisatie van meerdere belangenorganisaties. Meerdere sprekers bedankten Israel als Niessen voor hun inzet voor de Almelose bevolking, vooral voor diegenen die dat het hardst nodig hadden.Beide heren kregen een passend afscheidscadeau in de vorm van een beeldhouwwerk.

almelo sociaal (1) almelo sociaal (2) almelo sociaal (3) almelo sociaal (4) almelo sociaal (5) almelo sociaal (6) almelo sociaal (7) almelo sociaal (8) almelo sociaal (9) almelo sociaal (10) almelo sociaal (11) almelo sociaal (12) almelo sociaal (13) almelo sociaal (14) almelo sociaal (15) almelo sociaal (16) almelo sociaal (17) almelo sociaal (18) almelo sociaal (19) almelo sociaal (20) almelo sociaal (21) almelo sociaal (22)v.l.r   Joop Israel (74) en Guillaume Niessen (80)