DERDE KERSTDAG KERSTDINER IN HET HUIS VAN DE STAD

DERDE KERSTDAG KERSTDINER IN HET HUIS VAN DE STAD

En wederom laat Almelo zien dat het in de kleine dingen groots kan zijn. Dit jaar werd er in Almelo voor de eerste keer een kerstdiner georganiseerd voor de mensen die gebruik maken van de maatschappelijk opvang.

Humanitas Onder Dak nam het initiatief , uitgenodigd door Jumbo supermarkten om deel te nemen aan de kerstactie. De ingrediënten werden geleverd door Jumbo Vriezenveen, maar ook andere partijen om dit diner tot een succes te maken waren snel gevonden. Het Theater hotel in Almelo bood geheel belangeloos aan om de koks in te zetten voor de bereiding van de maaltijd en verzorgde de catering en het stadhuis zwaaide met genoegen de deuren open om de bezoekers te ontvangen. Onder een fraai versierde kerstboom en bediend door niemand minder dan onze burgermeester, wethouders, medewerkers van de gemeente, politie, Tactus en Humanitas Onder Dak genoten de bezoekers van een 5 gangendiner. De muzikale omlijsting werd verzorgd door bekende Almeloërs. Arjan Boelsma, Rene Bosch en Maikel Dokter vertoonden hun muzikale en vocale kunsten, waardoor er uit volle borst werd meegezongen en sommigen zich zelfs aan een dansje hebben gewaagd. De bezoekers waren vol lof over het heerlijke eten, de bediening en de feestelijke entourage. Enkele reacties:“Wat he’k lekker en volle agett’n” en “Wat een leuke sfeer, niks geen gezeur” Ook de medewerkers waren enthousiast om mee te mogen werken aan deze mooie en bijzondere middag.

Een traditie lijkt geboren!

num 1

num2 num3 num5