Löwik Installatietechniek huldigt jubilarissen tijdens kerstbijeenkomst bij Heracles Almelo

Löwik Installatietechniek huldigt  jubilarissen tijdens kerstbijeenkomst bij Heracles Almelo

Vrijdag 18 december 2015 werd in het stadion van Heracles Almelo de jaarlijkse kerstbijeenkomst gehouden voor alle 100 medewerkers van Löwik Installatietechniek.

Na ontvangst van alle medewerkers en partners werd er een rondleiding gehouden door het vernieuwde stadion. Een mooie gelegenheid hiervoor, mede omdat Löwik sinds jaar en dag sponsor is van Heracles Almelo en diverse Löwik medewerkers  tijdens de ver/nieuwbouw van het stadion hun steentje hebben bijgedragen aan dit mooie project.

De avond werd voortgezet in de businessclub waar tijdens het officiële gedeelte de jubilarissen Edwin Kamst (25 jarig dienstverband) en Bert Maris (12,5 jarig dienstverband) door de directie werden gehuldigd en bedankt voor hun inzet tijdens de afgelopen jaren. Zij ontvingen hierbij een envelop met inhoud en hun partners werden in de bloemetjes gezet.
Na een toespraak en  dankwoord, door algemeen directeur Edwin Plegt, aan alle medewerkers stond er een heerlijk koud- en warm buffet klaar. De avond werd muzikaal opgeluisterd door niemand minder dan Martin Dams, de zanger van het Heracles lied. Na afloop van de avond ontvingen alle medewerkers een prachtig kerstpakket.

luwik kerst (1) luwik kerst (2) luwik kerst (3) luwik kerst (4) luwik kerst (5) luwik kerst (6) luwik kerst (7) luwik kerst (8) luwik kerst (9) luwik kerst (10) luwik kerst (11) luwik kerst (12) luwik kerst (13)Bert Maris (12,5 jarig dienstverband)

luwik kerst (14)Edwin Kamst (25 jarig dienstverband)

luwik kerst (15) luwik kerst (16) luwik kerst (17) luwik kerst (18) luwik kerst (19) luwik kerst (20) luwik kerst (21) luwik kerst (22) luwik kerst (23)