Truckzanger Johnny heeft een geslaagd “Familiefeestje” gehouden

Truckzanger Johnny houd “Familiefeestje”

Truckzanger Johnny Bolk uit Almelo, heeft een geslaagd “familiefeestje” gehouden voor fans en geïnteresseerden van vrachtwagens. Afgelopen Zondag stonden de poorten bij Bolk transport open, en konden de mensen een wandeling maken langs al het materiaal dat er keurig stond opgesteld.

Onder genot van een warme kop chocolade melk of glühwein met een lekker stuk kerststol konden de mensen ook nog genieten van de muziek van Johnny en zijn collega artiesten waaronder: Arjan Venemann, John Enter, August, Helma van Waveren, Michel Hoffman, John Otten, Hessel Wijkstra (tevens radioNL DJ) en vele anderen die hier belangeloos aan mee gewerkt hebben.

Voor de kinderen stond er een springkussen en was er ranja en voor wie wou een suikerspin, die overigens beschikbaar werd gesteld door fan en vriend Jacob Veijer van www.snoeprollen.nl uit Staphorst.

Al met al een zeer geslaagde dag.

Op de vraag waarom antwoorde Johnny: Er kwamen vaker vragen op mijn Facebook en App of er de mogelijkheid was tot foto’s maken bij Bolk transport op het terrein, dit ivm met de opstelling van een deel van het materiaal. Dat is de hoofdzaak van deze dag. Alleen vonden we dat er wel iets meer bij mocht om deze dag een extra tintje te geven.

Vorig jaar hebben we het spontaan en zeer kort van te voren besproken en dat was een redelijk succesje. We kregen veel goede reacties, vandaar dat is besloten om het dit jaar weer te doen en wel “3e” Kerstdag. Kijk de mensen zitten al twee dagen “vast” in huis en willen een derde dag, die nu op een zondag viel, er wel even tussen uit.

In samenwerking met vriendin Debby, en Diane (de dames van de versnaperingen) Geluidsman en Collega begeleider, Patrick (PBsounds) , de directie van Bolk, medewerkers van Bolk, de artiesten en alle andere mensen die hier vrijwillig en belangeloos aan mee gewerkt hebben is deze dag tot een succes geworden.

volgend jaar weer?

johnny bolk (1)Alles staat weer mooi in de rijjohnny bolk (2)Met de twee nieuwe trucks voor op

johnny bolk (3) johnny bolk (4)Johnny deed even een openingswoord  toen kon het feest beginnenjohnny bolk (5) johnny bolk (6) johnny bolk (7) johnny bolk (8) johnny bolk (9)Johnny als reporter

johnny bolk (10) johnny bolk (11) johnny bolk (12)Kinderen kregen allemaal een suikerspin gratis

johnny bolk (13)De jongste chauffeur was er ook weer bij

johnny bolk (14) johnny bolk (15)Iedereen was tevreden over dat mooie wagenpark

johnny bolk (16) johnny bolk (17) johnny bolk (18)

het liep mooi door met bezoekers het was komen en gaan

johnny bolk (19)Zelfs radio nl was er bij

johnny bolk (20) johnny bolk (21)De een warme chocolademelk de andere glühwein

johnny bolk (22) johnny bolk (23)Vader was zeer trots op zijn zoon

johnny bolk (24) johnny bolk (25)Marcel Veldman  wat is die man klein geworden zeker verkeerde champo gebruikt  johnny bolk (26) johnny bolk (27)Zelfs Han ten Broeke was naar het feest gekomen

johnny bolk (28) johnny bolk (29) johnny bolk (30) johnny bolk (31) johnny bolk (32) johnny bolk (33) johnny bolk (34)

Het was een zeer geslaagde middag