Volle bak bij de Almelose nieuwsquiz!

Ook vanavond was het weer volle bak bij de Almelose nieuwsquiz!

De teamcaptains Marcel Zielman (politiek), Martin Kroeskop (sport), Paul Tieke (cultuur), Marianne van de Steeg (ondernemers) en Ger Vermeulen (rechtspraak) streden met volle overgave voor de winst. Het was nog een klus voor de jury o.l.v. Wim Goorhuis om de strijdende partijen de juiste punten toe te kennen. Met name Tom Velthuis (team ondernemers) en Marcel Zielman (teamcaptain politiek) dienden van te voren al protesten in over de al dan niet toegestane deelname van bepaalde personen in de teams. Linda Hilgerink, Kelly Lubbers en Ank le Noble moesten alle zeilen bijzetten om de verhitte gemoederen en de ingedrukte knoppen uit elkaar te houden. In de finale ging het team sport verrassend onderuit tegen de politiek. Teamcaptain Marcel Zielman sleepte zelf de winst binnen door zijn parate kennis over de hedendaagse mode! Gefeliciteerd Marcel, Edith, Bert, Jaap en Willem met jullie winst!

oude jaars kwis (1) oude jaars kwis (2) oude jaars kwis (3) oude jaars kwis (4) oude jaars kwis (5) oude jaars kwis (6) oude jaars kwis (7) oude jaars kwis (8) oude jaars kwis (9) oude jaars kwis (10) oude jaars kwis (11) oude jaars kwis (12) oude jaars kwis (13) oude jaars kwis (14) oude jaars kwis (15) oude jaars kwis (16) oude jaars kwis (17) oude jaars kwis (18) oude jaars kwis (19)De Winnaars Gefeliciteerd Marcel, Edith, Bert, Jaap en Willem met jullie winst!