Afscheid van Jan van Marle en Claudio Bruggink

De gemeente Almelo nam op woensdag 13 januari 2016 afscheid van de wethouders _Jan van Marle en Claudio Bruggink.

Jan van Marle trad in 2009 toe tot het college van B&W als wethouder van financiën, economische zaken en sport. Hij zag het als zijn belangrijkste taak de financiële situatie van Almelo op orde te krijgen, om de stad, haar inwoners en bedrijven zicht op een goede toekomst te blijven bieden. _Daarnaast maakte hij zich sterk voor de Almelose sportwereld. Jan onderhield nauwe contacten met de vele bedrijven in de stad.

Claudio Bruggink was wethouder voor stedelijke ontwikkeling, cultuur en onderwijs sinds juni 2014. Hij zette zich enthousiast in voor de vernieuwing van de Almelose binnenstad, met de aanleg van de waterboulevard als eerste in het oog springend resultaat. Tevens leverde hij de aanzet voor een nieuwe cultuurvisie met de partners in onze stad. In nauwe samenwerking met het onderwijsveld werkte hij aan talentontwikkeling van kinderen door de invoering van Integrale Kindcentra in Almelo te bevorderen.

Als dank voor hun grote inzet en betrokkenheid bieden we Jan en Claudio een afscheidsreceptie aan op woensdag 13 januari 2016

afscheid wethouders (1)

Ja de tijd leert

afscheid wethouders (2) afscheid wethouders (3) afscheid wethouders (4) afscheid wethouders (5) afscheid wethouders (6) afscheid wethouders (7) afscheid wethouders (8)

Er waren veel mensen om afscheid te nemen afscheid wethouders (9) afscheid wethouders (10)

Jan krijgt tijd om dat boek te lezen

afscheid wethouders (11) afscheid wethouders (12) afscheid wethouders (13) afscheid wethouders (14) afscheid wethouders (15) afscheid wethouders (16) afscheid wethouders (17)

Jan kreeg een waardebon voor zijn elektrische fiets

afscheid wethouders (18) afscheid wethouders (19)

Claudio kreeg en waardebon voor een horloge

afscheid wethouders (20) afscheid wethouders (21)

Je ambtsketen zit niet goed hoor

afscheid wethouders (22) afscheid wethouders (23) afscheid wethouders (24) afscheid wethouders (25) afscheid wethouders (26) afscheid wethouders (27)

Jan en Claudio het licht brand nog ach dat doet nu een ander uit