CDA Almelo begint 2016 sportief met Reshmie Oogink

CDA Almelo begint 2016 sportief met Reshmie Oogink

CDA Almelo begon de middag met een ALV waar het hectische laatste kwartaal van 2015 voorbij kwam en vooruit werd gekeken naar betere tijden in 2016. Ook werd er stil gestaan bij het vertrek van Jan van Marle als wethouder. Voorzitter Joukje van Roekel bedankte hem namens de leden, het bestuur en de fractie voor zijn jarenlange inzet.

Reshmie Oogink, Almeloos internationaal sporttalent, vertelde vol passie over haar droom om van Almelo naar Rio te gaan. De komende week staat ze nog op de taekwondo mat om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen. Ze vertelde ook hoe belangrijk ze sport vindt voor kinderen in Almelo; elk kind moet de kans krijgen om te sporten en om talent om te zetten in topsport. Ze is daarom ambassadeur van Jeugdsportfonds in Almelo en werkt samen met Sportbedrijf Almelo om dit te helpen realiseren.

Diverse politici van andere partijen en bekende CDA-gezichten bleven daarna of schoven aan bij de gezellige nieuwjaarsborrel in het Huis van Katoen en Nu.

nieuwjaars receptie cda (1) nieuwjaars receptie cda (2) nieuwjaars receptie cda (3) nieuwjaars receptie cda (4) nieuwjaars receptie cda (5) nieuwjaars receptie cda (6) nieuwjaars receptie cda (7) nieuwjaars receptie cda (8) nieuwjaars receptie cda (9) nieuwjaars receptie cda (10) nieuwjaars receptie cda (11) nieuwjaars receptie cda (12) nieuwjaars receptie cda (13) nieuwjaars receptie cda (14) nieuwjaars receptie cda (15) nieuwjaars receptie cda (16) nieuwjaars receptie cda (17) nieuwjaars receptie cda (18) nieuwjaars receptie cda (19) nieuwjaars receptie cda (20)Reshmie Oogink geen berg te hoog om naar Rio te gaan

nieuwjaars receptie cda (21) nieuwjaars receptie cda (22) nieuwjaars receptie cda (23) nieuwjaars receptie cda (24)Jan van Marle als wethouder heeft bergen werk verzet