Winnaar van de singer/songwriteravond

Een avond genieten van muziek, gezelligheid en een drankje. Dat was de singer/songwriteravond bij Proeflokaal België. De avond was de eerste van vier thema-avonden in aanloop naar de Twentse Lente op 27, 28 en 29 mei

Winnaar van de avond is Lisa Nora, die geroemd werd om haar tekststructuur, performance en zangkwaliteit. Zij staat tijdens het festival in het laatste weekend van mei op een van de podia. De jury, bestaande uit Jeffrey Hinnen (voorzitter Twentse Lente), Ruud de Jong (eigenaar Proeflokaal België) en Lotta Rasva (singer/songwriter), verrasten ook de overige deelnemers (Melvin van Weert, Anne Keizer en Ivo & Thijn) met een plek in de programmering van de Twentse Lente.

Elke laatste donderdag van de maand is er een thema-avond. In februari ’80s/’90s bij Hookhoes, jazz in maart bij Ibiza en Willem de Vierde en in april cabaret/stand up comedie bij ‘t Wetshuys. Talenten kunnen zich opgeven! Houd de Facebookpagina van Twentse Lente in de gaten.

winnar song writer (1) winnar song writer (2) winnar song writer (3)Gonneke Bennes zong voor

winnar song writer (4) winnar song writer (5) winnar song writer (6) winnar song writer (7)Melvin van Weert

winnar song writer (8)Anne Keizer

winnar song writer (9) winnar song writer (10)Lisa Nora

winnar song writer (11) winnar song writer (12) winnar song writer (13)Ivo & Thijn

winnar song writer (14) winnar song writer (15) winnar song writer (16) winnar song writer (17) winnar song writer (18) winnar song writer (19)Winnaar van de avond is Lisa Nora

winnar song writer (20)Winnaar van de avond is Lisa Nora