De start van de vernieuwing van de binnenstad is een feit.

Open Huis

De start van de vernieuwing van de binnenstad is een feit.

Op vrijdag 29 januari was de officiële start met medewerking van een groot aantal Katoeners. Gedeputeerde Van Haaf was aanwezig voor de openingshandeling.

En nu gaat de voormalige V&D twee dagen open voor publiek…

Onder de nieuwe naam ‘’Het Warenhuis’’ (ingang bij de Werfstraat) is het pand op zaterdag 30 en zondag 31 januari open voor alle belangstellenden van 12.00 – 16.00 uur.

Gemeente, Urban Interest, Almelo Promotie, Almelose Ondernemers en Beter Wonen geven u een beeld van de ontwikkelingen.

Een groot aantal vrijwilligers van Katoen en Nu steken hun handen uit de mouwen en maken dit Open Huis mogelijk!

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

Tijdens het programma stond het meisje Roos, dat opgroeit in Almelo, centraal. Zij zorgde voor de ontbrekende letter A van Het Warenhuis, de naam voor de nieuwe appartementen die Beter Wonen realiseert in de voormalige V&D. Laurens ten Den speelde het broertje van het zittend boertje en nam de aanwezigen op humoristische wijze mee door het programma.

OPEN HUIS – Zowel zaterdag 30 als zondag 31 januari hebben geïnteresseerden de kans een kijkje te nemen in Het Warenhuis van 12 tot 16 uur. Vrijwilligers vertellen over de projecten, er liggen foto’s van vroeger en er is koffie.

WEBSITE – Neem ook een kijkje op www.onscentrumvoorelkaar.nl,  waar meer informatie te vinden is over de binnenstadsontwikkeling. De website wordt regelmatig geactualiseerd.

warenhuis (1) warenhuis (2) warenhuis (3) warenhuis (4) warenhuis (5) warenhuis (6) warenhuis (7) warenhuis (8) warenhuis (9) warenhuis (10) warenhuis (11) warenhuis (12) warenhuis (13) warenhuis (14) warenhuis (15) warenhuis (16) warenhuis (17) warenhuis (18) warenhuis (19) warenhuis (20) warenhuis (21) warenhuis (22) warenhuis (23) warenhuis (24) warenhuis (25) warenhuis (26) warenhuis (27) warenhuis (28) warenhuis (29) warenhuis (30) warenhuis (31) warenhuis (32) warenhuis (33) warenhuis (34) warenhuis (35) warenhuis (36) warenhuis (37) warenhuis (38) warenhuis (39) warenhuis (40) warenhuis (41) warenhuis (42) warenhuis (43) warenhuis (44)