Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Twente Keurmerk Veilig Ondernemen

De drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Twente werd opgeluisterd door de ondertekening van de intentieverklaring Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen in restaurant ‘t Coopmanshuys’.

Vier partijen zaten aan tafel: de gemeente in de persoon van wethouder Anja Timmer, verder tekenden Ron de Wit, plaatsvervangend commandant Brandweer Twente, Jos Westerveld, hoofd Politie Almelo en Jeroen Looms, voorzitter OBT.

Het doel van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen is vermindering van schade en overlast door o.a. criminaliteit en verbetering van het veiligheidsgevoel van ondernemers, werknemers en burgers. Het zorgt ervoor dat de ondernemersvereniging samen de gemeente, politie en brandweer afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

Er wordt een veiligheidsscan gemaakt, er wordt een plan van aanpak,met daarin de te nemen maatregelen, opgesteld. Dan wordt er een KVO certificaat aangevraagd, hetgeen wordt verleend wanneer er bewijs is dat de samenwerking werkt, waarna de maatregelen worden uitgevoerd.

bedrijven terrein twente (1)Jeroen Looms,

bedrijven terrein twente (2) bedrijven terrein twente (3) bedrijven terrein twente (4) bedrijven terrein twente (5) bedrijven terrein twente (6)Vier partijen zaten aan tafel

  wethouder Anja Timmer, verder tekenden Ron de Wit, plaatsvervangend commandant Brandweer Twente,

Jos Westerveld, hoofd Politie Almelo en Jeroen Looms

bedrijven terrein twente (7) bedrijven terrein twente (8) bedrijven terrein twente (9) bedrijven terrein twente (10) bedrijven terrein twente (11) bedrijven terrein twente (12) bedrijven terrein twente (13) bedrijven terrein twente (14)