VVD Almelo de nieuwjaarsreceptie

Zoals traditie dat wil heeft de VVD Almelo de nieuwjaarsreceptie op de tweede vrijdag van de maand januari gehouden in het Theaterhotel.

Een ruime vertegenwoordiging van 9 fracties en besturen, één wethouder, twee oud-wethouders, een statenlid en eerste kamerlid en vele anderen waren aanwezig bij de altijd gezellige nieuwjaarsreceptie van de VVD. Na korte toespraken van Egbert Willems en Jemy Pauwels, aangevuld door Gerrit van Woudenbergh en Ger Vermeulen werd de bar -zoals gebruikelijk- geopend. Een gelukkig, gezond en politiek goed jaar gewenst aan Almelo!!!

m_vvd nieuwjaarsreceptie (12)m_vvd nieuwjaarsreceptie (15)

m_vvd nieuwjaarsreceptie (1) m_vvd nieuwjaarsreceptie (2) m_vvd nieuwjaarsreceptie (3) m_vvd nieuwjaarsreceptie (4) m_vvd nieuwjaarsreceptie (5) m_vvd nieuwjaarsreceptie (6) m_vvd nieuwjaarsreceptie (7) m_vvd nieuwjaarsreceptie (8) m_vvd nieuwjaarsreceptie (9) m_vvd nieuwjaarsreceptie (10) m_vvd nieuwjaarsreceptie (11) m_vvd nieuwjaarsreceptie (13) m_vvd nieuwjaarsreceptie (14) m_vvd nieuwjaarsreceptie (16) m_vvd nieuwjaarsreceptie (17) m_vvd nieuwjaarsreceptie (18) m_vvd nieuwjaarsreceptie (19)

Een hoop politieke partijen aanwezig viel er wat te halen

ja ja een drankje voor een nieuwe start van 2016