Goorse IJsclub in een nieuw jasje

Zaterdag 27 februari 2016, was het zover. De leden van de Goorse IJsclub lieten zich fotograferen op het ijs en later buiten voor een clubfoto. Halverwege vorig seizoen speelde de gedachte dat men binnen de ijsclub over moest naar een nieuw, fris, modern schaatstenue. Ad, Caroline, Gert, Rainier en Jeroen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn enkele keren bij elkaar geweest om over een nieuw schaatspak te praten. Hiervoor is men ook meerdere malen naar de firma Lorini in Loozen geweest om te overleggen wat men het beste kon doen qua kleding. Door de kledingcommissie werden diverse schetsen gemaakt en werden sponsoren benaderd. De kledingcommissie is niet over één nacht ijs gegaan en na goed overleg met Lorini en de sponsoren is er een kledinglijn die er wezen mag. De Goorse ijsclubleden zijn enthousiast over de kleding en de kleurstelling.

Mocht je ook willen schaatsen in zo’n mooie schaatspak, dat kan. Geef je op als lid van de Goorse IJsclub. Wij trainen op zaterdagmorgen. Voor vragen en informatie kun je een mail sturen naar goorseijsclub@hotmail.com

goorse ijsclub (1) goorse ijsclub (2) goorse ijsclub (3) goorse ijsclub (4) goorse ijsclub (5) goorse ijsclub (6) goorse ijsclub (7) goorse ijsclub (8) goorse ijsclub (9) goorse ijsclub (10) goorse ijsclub (11) goorse ijsclub (12) goorse ijsclub (13) goorse ijsclub (14) goorse ijsclub (15) goorse ijsclub (16) goorse ijsclub (17) goorse ijsclub (18) goorse ijsclub (19) goorse ijsclub (20)