Henk Nij Bijvank gaat met pensioen

Na 45 jaar, waarvan precies 28 jaar bij de gemeente Almelo, beëindigt

Henk Nij Bijvank zijn werkzaamheden bij de overheid . Hij gaat met pensioen

In de 28 jaar dat hij zich voor de gemeente Almelo heeft ingezet heeft hij

Diverse managementfuncties vervuld met name op het brede terrein van de bedrijfsvoering

De laatste jaren kennen we Henk als zoals hij het zelf noemt  bouwpastoor van ons nieuwe stadhuis

wat is er mooier dan met zo’n geweldig aansprekend project afscheid te kunnen nemen

Een project dat tevens de aanjager is voor de verdere binnen stadsontwikkeling.

Ter gelegenheid van het afscheid van Henk was er een receptie

Nij Bijvank gaat zich vanaf nu bezig houden met zaken waarvoor de laatste jaren weinig of geen tijd is geweest. Hij is voorzitter van het Almelose shantykoor De Oostvaarders die ook op zijn afscheidsfeestje kwamen zingen. Zij zullen merken dat Nij BijVank nu over meer vrijetijd beschikt.

henk bijvank (1) henk bijvank (2) henk bijvank (3) henk bijvank (4) henk bijvank (5) henk bijvank (6) henk bijvank (7) henk bijvank (8) henk bijvank (9) henk bijvank (10) henk bijvank (11) henk bijvank (12)Ja hoor daar kwam geluid uit hoor wij hebben dorst en niks te drinken  ha ha ha

henk bijvank (13) henk bijvank (14) henk bijvank (15) henk bijvank (16) henk bijvank (17) henk bijvank (18) henk bijvank (19) henk bijvank (20) henk bijvank (21) henk bijvank (22) henk bijvank (23) henk bijvank (24) henk bijvank (25) henk bijvank (26) henk bijvank (27) henk bijvank (28) henk bijvank (29)