Het Troostdekentje Overijssel bestaat vandaag 1 jaar.

smile-emoticon

Het Troostdekentje Overijssel bestaat vandaag 1 jaar.

De eerste 4/5 maanden heb ik dit allemaal alleen gedaan maar door een oproep/reportage van Ons Almelo (Facebook) melden zich een heel aantal dames aan die dit een onwijs mooi doel vonden en graag mee wilde haken.

Deze dames wil ik allereerst zo ontzettend bedanken. Ik had niet kunnen dromen dat ik zo’n super geweldige groep zou krijgen, en kan jullie ook niet vertellen hoe dierbaar ik jullie stuk voor stuk vind.

Jullie zijn zo belangrijk voor mij. Chapeau voor de mega inzet. Geloof mij, jullie hebben allen een speciaal plekje in mijn hart. Zonder jullie had ik dit zeker niet kunnen redden. En kan niet vertellen hoe mega trost ik ben. En wat een top dekentjes worden er gemaakt.

Dan wil ik alle mensen die ons het afgelopen jaar een warm hart hebben toe gedragen danken met heel mijn hart. Of dit in de vorm was van geld of garen maakte niets uit. Zonder donatie’s zou het troosdekentje niet verder kunnen. Dank jullie wel, jullie zijn zeker ook een zeer belangrijk onderdeel.

Ook wil ik langs deze weg de haaksters bedanken die zich bij het dekentje hebben aangemeld en gewoonweg op eigen kosten van materiaal en verzendkosten een dekentje(s) hebben gestuurd. Dit is toch gewoon super. Dank jullie wel

En dan de dames die zich hebben aangemeld en dit zo’n goed doel vonden en besloten om dit doel in hun regio voort te zetten. Ik wist niet wat mij overkwam. Zo geweldig.

Dan heb ik het over Gelderland, Zuid-Holland-Zuid en de Bollenstreek. Dit had ik nooit verwacht ( wel gedroomd ) dat er meerdere troostdekentjes in Nederland zouden komen . Maar het is gebeurt dankzij jullie super inzet is het jullie ook gelukt om een mega mooie groep op te zetten. Ook de onderlinge samenwerking is buitengewoon goed en dat is natuurlijk ook de opzet. We zijn uiteindelijk één. Trots op jullie

Kindjes die wij een dekentje mochten schenken en waarvan de ouder(s) een foto plaatste ook aan jullie mijn oprechte dank, dat jullie het vertrouwen namen in het dekentje om toch jullie (zeer) zieke kindje aan ons te laten zien met hem of haar dekentje, en of met het zorgenvriendje. Dank jullie wel

Alida die zorgt voor onze website ( technisch gedeelte ) waar ik soms geen bal van snapte tongue-emoticon Wilma die de taak op zich heeft genomen om onze gehele voorraad bij te houden en wie wat haakt. Scheelt mij veel werk smile-emoticon Dank kanjers

Zoals je zelf hebt kunnen zien ben ik zonder dat ik het had verwacht ontzettend in het

zonnetje gezet en vele mooie dierbare kadoo’s mogen ontvangen.

Ook hebben alle haaksters een goodiebag gehad en wil daar de onderstaande ondernemers voor bedanken.

Dio Drogisterij Renate

COOP Aalderinkshoek

AH in de stad

Gilde bakkerij Lubbers

Bloemenschuur Koenderink

Speelgoedgroothandel Struis

Bolletje

Bloembinderij Diane.

En natuurlijk het Huis van Katoen en NU voor hun gastvrijheid

Al met al is het een TOP middag geworden en hoe mooi was het dat er ook Twee kleine kanjers bij ons langs kwamen om ons persoonlijk te bedanken voor het ontvangen van hun Troostdekentje.

Dit heeft op ons allen een diepe indruk achter gelaten.

troostdekentje (1) troostdekentje (2) troostdekentje (3) troostdekentje (4) troostdekentje (5) troostdekentje (6) troostdekentje (7) troostdekentje (8) troostdekentje (9)