In ‘t Hookhoes de tweede thematalentenavond

Terug in de tijd, maar nog lang niet uit de tijd. De Twentse Lente organiseerde vanavond in ‘t Hookhoes de tweede thematalentenavond in aanloop naar de Twentse Lente eind mei.

Een ’80s/’90s avond waar 3 DJ’s en een rockcoverband de muziek van toen lieten horen.

De start met de 11-jarige DJ Thom was adembenemend goed. Zijn fans gingen uit hun dak, compleet met jasjes en petjes van Thom. Kenzo nam het daarna over met Blame it on the boogie, waarop de aanwezige dames de dansvloer direct opzochten. De rockcoverband Blast uit Tubbergen/Geesteren liet een heel ander geluid horen en speelden zowat het dak eraf. DJ Tim sloot de avond af met een daverende set, waarna de jury hem beloonde met een plek op een van de hoofdpodia van de Twentse Lente.

Peter (bedrijfsleider van ‘t Hookhoes), Jeffrey (voorzitter Twentse Lente) en DJ’s André en André vonden de andere deelnemers echter zo goed, dat ook zij een plekje krijgen tijdens de Twentse Lente.

d j's twentelentefestival (1)DJ Thom

d j's twentelentefestival (2) d j's twentelentefestival (3) d j's twentelentefestival (4) d j's twentelentefestival (5) d j's twentelentefestival (6) d j's twentelentefestival (7) d j's twentelentefestival (8) d j's twentelentefestival (9) d j's twentelentefestival (10) d j's twentelentefestival (11) d j's twentelentefestival (12)DJ Thom. Kenzo

d j's twentelentefestival (13) d j's twentelentefestival (14) d j's twentelentefestival (15) d j's twentelentefestival (16) d j's twentelentefestival (17) d j's twentelentefestival (18) d j's twentelentefestival (19) d j's twentelentefestival (20) d j's twentelentefestival (21) d j's twentelentefestival (22)De rockcoverband Blast

d j's twentelentefestival (23) d j's twentelentefestival (24) d j's twentelentefestival (25) d j's twentelentefestival (26) d j's twentelentefestival (27) d j's twentelentefestival (28) d j's twentelentefestival (29)DJ Tim

d j's twentelentefestival (30) d j's twentelentefestival (31) d j's twentelentefestival (32) d j's twentelentefestival (33) d j's twentelentefestival (34) d j's twentelentefestival (35) d j's twentelentefestival (36) d j's twentelentefestival (37) d j's twentelentefestival (38) d j's twentelentefestival (39) d j's twentelentefestival (40) d j's twentelentefestival (41) d j's twentelentefestival (42) d j's twentelentefestival (43) d j's twentelentefestival (44) d j's twentelentefestival (45) d j's twentelentefestival (46)Winnaar is geworden   DJ Tim