ORIGINAL STREETFOOD

FOOD TRUCKS / FOOD MARKT / BIER & WIJNMARKT / KIDS&FOOD / MUSICAL EVERGREENS

GRATIS TOEGANG

ORIGINAL STREETFOOD

In de smaakmakende foodtrucks wordt op 20 en 21 februari original street- en fingerfood bereidt. Van pulled pork tot poffertjes, van hamburgers tot vers gebrande koffie. Alles van pure en eerlijke producten en bereidt met passie voor lekker en stoer eten en drinken. Binnenkort zullen wij je laten weten welke foodtrucks kunnen culinaire kunsten laten zien op het Indie terrein in Almelo.

GEZELLIGE FOODMARKT

Bezoek de sfeervolle overdekte foodmarkt met unieke en smaakvolle delicatessen, eerlijke Twentse lekkernijen, ambachtelijke producten en bijzondere cadeauideeën en nog veel meer!

PLAATJES DRAAIEN

Disco, pop, Motown, soul en jazz… Alles komt voorbij tijdens het Foodfestival Twente. Een mix van vervlogen dagen en een knipoog naar het heden. We draaien het vinyl als een dolle en zorgen ervoor dat jij als bezoeker van een gezellige dag en avond kunt genieten in Almelo.

TOEGANG GRATIS? YES!

We willen graag dat iedereen ultiem kan genieten van het Foodfestival Twente dus daarom is de toegang gratis. Dus kom gerust binnen wandelen in De Sterkerij in Almelo en start met genieten!

WAAR BETAAL IK MEE

Al dat lekkers op het Foodfestival Twente betaal je met Foodies. Onze eigen betaaleenheid waarmee je eten en drinken kunt betalen. De Foodies zijn verkrijgbaar aan de kassa op het terrein.

DE OPENINGSTIJDEN

Omdat niet iedereen op elke dag kan, doen we het gewoon twee dagen! Het leukste is natuurlijk dat je beide dagen komt maar we zijn al blij met één.

Zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur

Zondag van 14.00 tot 20.00 uur

street food (1) street food (2) street food (3) street food (4) street food (5) street food (6) street food (7) street food (8) street food (9) street food (10) street food (11) street food (12) street food (13) street food (14) street food (15) street food (16) street food (17) street food (18) street food (19) street food (20) street food (21) street food (22) street food (23) street food (24) street food (25)