Sleuteloverdracht aan Prins Rob I van CV De Knoll’ntrekkers

Sleuteloverdracht aan Prins Rob I van CV De Knoll’ntrekkers

Traditiegetrouw ontvangt de stadsprins van Almelo jaarlijks de stadssleutel van Almelo. Dit jaar overhandigt 1e locoburgemeester Irene ten Seldam op vrijdag 5 februari de stadssleutel aan de 41e Prins van carnavalsvereniging De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek, Prins Rob I.

De sleuteloverdracht vond plaats om 18.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. Naast Prins Rob I en prinses Anke zijn ook aanwezig Jonkheer Youri en Adjudant Jarno, jeugdprins Antony en jeugdprinses Rosalie en verder de jongerenraad, de dansmarietjes de Daansknoll’kes en het bestuur. Muzikale begeleiding van het dweilorkest De Bloasbalg’n zal uiteraard niet ontbreken.

Verder is dit jaar ook aanwezig een delegatie van de nieuwe carnavalsvereniging in Almelo Noordoost ‘CV NoordProost’. Na de officiële sleuteloverdracht is er een informeel samenzijn op de foyer met een hapje en een drankje. Op dinsdag 9 februari leveren de carnavalsvierders de stadssleutel weer in.

carnaval (1) carnaval (2) carnaval (3)

Irene ten Seldam en Gerda Wolters  wachten de Knoll’ntrekkers  op

carnaval (4)

ja hoor daar zijn ze

carnaval (5) carnaval (6)

Prins Rob I  voor op

carnaval (7) carnaval (8) carnaval (9) carnaval (10) carnaval (11) carnaval (12) carnaval (13) carnaval (14) carnaval (15) carnaval (16) carnaval (17) carnaval (18) carnaval (19) carnaval (20) carnaval (21) carnaval (22) carnaval (23) carnaval (24) carnaval (25) carnaval (26) carnaval (27) carnaval (28) carnaval (29) carnaval (30)