Bloemetje van de maand Maart

Bloemetje van de maand Maart

Het bloemetje van de maand maart, uitgereikt door Susanne Lumkes, secretaris van de stichting, geschonken door “De Bloemenschuur” aan de Ootmarsumsestraat in Almelo, is deze maand voor Coen “Twentse Foto Site” Mulder.

Coen is een welgeziene gast in Almelo. Overal waar een evenement of uitreiking plaats vind is Coen de eerste die ter plaatse is. Hij gaat op zijn scootmobiel heel Almelo door op zoek naar nieuws. Hij plaatst op zijn facebooksite gedichten die de aandacht van vele lezers trekken. U moet eens gaan kijken op www.facebook.com/twentsefotosite.nl of op www.twentsefotosite.nl.

Coen is als fotograaf vanaf 15 oktober 2013 betrokken bij de stichting Dieren Welzijn Centrum Almelo. Vanaf toen heeft hij geprobeerd het nieuws in en rond Almelo in beeld te brengen. Op 2 maart 2016 hadden al meer dan 1.000.000 mensen zijn Twentse Foto Site bezocht.

Hij juicht het initiatief voor een nieuw centrum toe. Coen en zijn vrouw zijn erg gesteld op dieren en doen daar dan ook veel voor. Zij hebben vele huisdieren gehad. Honden en katten. Gezien hun eigen leeftijd en de gezondheid hebben ze op dit moment geen huisdier meer.

Toen hun laatste kat op 18-jarige leeftijd is komen te overlijden hebben ze het restant van het voer en alle toebehoren van de kat geschonken aan onze stichting.

Hiervoor nogmaals onze dank.

Coen ga nog vele jaren door met Almelo in beeld te brengen en ga samen met ons voor een goed dierenwelzijn binnen onze gemeentegrenzen en ver daarbuiten!

Draagt u dierenwelzijn ook een warm hart toe neem dan met ons contact op onder nummer 06- 53 87 85 57 of mail ons DWCAlmelo@gmail.com

Tevens willen wij u er wederom op wijzen dat wij mee doen op de site 4Morgen.

Doet u een aankoop op via hun site bij bekende winkelketens dan ontvangt Dieren Welzijn Centrum Almelo hiervan een percentage van het door u bestede bedrag.

Steun ons zonder dat het u extra geld kost. Kijk op www.facebook.com/4morgen

Tekst  Emiel Nijmeier

m_bloem4043-800

m_COEN6829 m_COEN6835 m_COEN6837 m_COEN6843 m_COEN6846 m_COEN6850 m_COEN6860