Heropening clubhuis korfbalclub Achilles

Heropening clubhuis korfbalclub Achilles

Zaterdagmorgen om 12.00 uur schoot Heracles voorzitter Jan Smit de bal door de korf op het sportcomplex van buurman Achilles. Daarmee opende hij het vernieuwde clubhuis van de zaterdagkorfbalclub. Deze heropening vond plaats nadat er een einde was gekomen aan de jarenlange onzekerheid waarin de club verkeerde tijdens de bouwplannen van Heracles Almelo.

Het feit dat er in het begin erg gesjoemeld werd met de plaats waar de nieuwbouw moest komen heeft de club Achilles haar eigen accommodatie maar zeer beperkt onderhouden omdat het lange tijd in de lucht hing dat de club zou moeten verkassen. Toen eenmaal duidelijk was dat heracles op de huidige locatie verbouw zou gaan plegen, sloegen diverse Achilles mensen de handen ineen en werd clubhuis en kleedkamers op een fantastisch manier gerenoveerd.

Het ziet er allemaal voortreffelijk uit en trots is de club op haar Wal of Fame waar mensen uit het verleden van de club maar ook zij die sinds kort lid zijn hun foto met het mooiste korfbalmoment kunnen plaatsen. Voorzitter Jan Laarhuis was dan ook tevreden over de zelfwerkzaamheid van zijn leden en bedankte diverse mensen met een prachtige attentie. Tevens werd het contract getekend met een nieuwe sponsor, Netters Infra, die zich voor drie jaar aan de korfbalclub bond.

Tekst

Hendry Bosch

 

achilles (1) achilles (2) achilles (3) achilles (4) achilles (5) achilles (6) achilles (7) achilles (8) achilles (9) achilles (10) achilles (11) achilles (12) achilles (13) achilles (14) achilles (15) achilles (16) achilles (17) achilles (18) achilles (19) achilles (20) achilles (21) achilles (22) achilles (23) achilles (24) achilles (25) achilles (26) achilles (27) achilles (28) achilles (29) achilles (30) achilles (31)

Zal het Jan Smit lukken  korf is groot genoeg

achilles (32) achilles (33)

Even nog een lintje door knippen en dan is alles geopendachilles (34) achilles (35) achilles (36)Nieuwe sponsor, Netters Infra  Mvr. Netters ging er even mee op de foto

achilles (37) achilles (38)

Deze mensen werden allemaal hartelijk bedankt voor hun inzet

achilles (39) achilles (40) achilles (41) achilles (42) achilles (43)

Alle foto’s staan op OYPO  kijk boven aan