Kook en bezorgconcept van Food Connect onder de naam Kookjijofik

Officiële presentatie Kook en bezorgconcept van Food Connect onder de naam Kookjijofik

Op het erf van de fam kamphuis was het afgelopen donderdag 31 maart een feestelijk gebeuren waar heel wat genodigden van de partij waren. Onder hen bevonden zich Hester May ( gedetuteerde van Overijssel en Joost Postuma ( oud profwielrenner). Het was de oprichter van Food Connect, Wim Sier, die zijn nieuwe concept Kookjijofik presenteerde. Hij gaf daarbij wel aan dat de echte uitvinder van het concept van medewerker Rogier ter Halle is. Het nieuwe concept speelt prima in op de nieuwste trends. Dat wil zeggen goede producten, zo vers mogelijk en daarnaast makkelijk te bereiden. De klant heeft daarin vele keuze mogelijkheden. ’We willen producten leveren die zo weinig mogelijk kilometers maken en daar willen we graag leveranciers bij betrekken die in de directe omgeving wonen’, laat Wim Siers vol trots weten. Zijn bedrijf Food Connect is ooit begonnen van uit een garage in Denekamp en is uitgegroeid tot een groot bedrijf van meer dan 140 medewerkers dat vrijwel heel Nederland van verse maaltijden voorziet.

Via de website kunnen klanten dagelijks via drie stappen een gerecht uitzoeken en laten bezorgen op een tijdstip dat het beste schikt. De klant bepaald of hij of zij de maaltijden vers bereid ontvangt en zelf kookt of laat koken en dan bezorgen. Voor meer info zie www.kookjijofik.

Food Connect hadt een heerlijke primeur voor Op 31 maart lanceren zij een nieuw

Foodconcept voor thuis: een regelrechte ‘ode’ aan de streek, de eerlijke, pure producten die

hier verbouwd worden en ‘ode’ aan de lokale boeren en producenten die dit mogelijk maken.

Uniek in Nederland.

De aftrap werd verricht worden door mevr. Hester Maij, gedeputeerde van de provincie Overijssel. en Joost Postuma ( oudprofwielrenner)

food conect (1) food conect (2) food conect (3) food conect (4) food conect (5) food conect (6) food conect (7) food conect (8) food conect (9) food conect (10) food conect (11) food conect (12) food conect (13) food conect (14) food conect (15) food conect (16)mevr. Hester Maij, gedeputeerde van de provincie Overijssel

food conect (17) food conect (18) food conect (19) food conect (20) food conect (21) food conect (22) food conect (23) food conect (24)links Joost Postuma ( oudprofwielrenner)

food conect (25) food conect (26) food conect (27) food conect (28) food conect (29) food conect (30) food conect (31) food conect (32) food conect (33) food conect (34) food conect (35) food conect (36)