Algehele controle

Algehele controle  Politie Rdw en Belasting

Multidisciplinaire controle
Almelo

Op donderdag 7 april hield de politie samen met onder andere de Belastingdienst, medewerkers van het RDW en collega’s van de parketpolitie een grote controle in de buurt van de woonboulevard. Er werden onder andere 18 bekeuringen uitgedeeld voor verschillende verkeersgerelateerde feiten. Ook werd er voor 2344 euro aan openstaande bekeuringen geïnd.

Door de Belastingdienst werd er beslag gelegd op 13 voertuigen. De auto’s werden in beslaggenomen omdat de eigenaren nog schulden hadden openstaan of omdat er iets mankeerde aan de technische staat van het voertuig. In totaal werd er een behoorlijk groot bedrag aan achterstallige betalingen geïnd door de Belastingdienst.

algehelecontroler (1)

De motoren staan klaar

algehelecontroler (2)

Iedereen maakt zich nu op voor de actie

algehelecontroler (3)

Even een regenboog er bij voor de regen die kwam

algehelecontroler (4)

Belastingdienst

algehelecontroler (5) algehelecontroler (6) algehelecontroler (7)

Hier worden de eerste slachtoffers op gehaald door Wolves algehelecontroler (8)

Ja kijk maar goed daar gaat hij nu eerst betalen

algehelecontroler (9) algehelecontroler (10)

Het was er zeer druk het heeft weer veel opgebracht