Esmee deelde handtekeningen uit bij Tuffel

ALMELO- In een lange rij stonden ze te wachten op voor handtekening of een foto samen met Esmee Schreurs, het inmiddels 14 jarige zangtalent dat onlangs The Voice Kids won. Via haar familie was geregeld dat ze afgelopen week een echte signeersessie kon houden in de smartphone winkel Tuffel aan de Grotestraat Zuid in Almelo. Het verliep allemaal heel gezellig. Esmee bleef glimlachen op de verschillende foto’s en geduldig handtekeningen uitdelen. Alle belangstellenden kregen een lekker hapje en bij het weg gaan een ijsje aangeboden.

esmee (1)

Wilhelmus verzorgde de catering

esmee (2)

Esmee zit er helemaal klaar voor

esmee (3)

Nog even met de kleintjes op de foto

esmee (4)

ook nog even met het personeel van Tuffel op de foto

esmee (5)

Het personeel van wilhelmus

esmee (6)

Moeder en Dochter

esmee (7)

Nog even een stukje voor de krant

esmee (8)

De fans staan al klaar

esmee (9)

esmee (10) esmee (11) esmee (12) esmee (13) esmee (14) esmee (15) esmee (16) esmee (17) esmee (18) esmee (19) esmee (20) esmee (21) esmee (22)En bij het uitgaan kregen ze allemaal een ijsje van van Olfen