Merle Velthuis van canisius heeft dinsdagavond the voice of Almelo gewonnen

Merle Velthuis van canisius heeft dinsdagavond the voice of Almelo gewonnen.

Ze verpletterde de jury met haar vertolking van nobodys perfect van Jessie J. “Niet alleen beweeglijk, maar ook loep zuiver.

Dat zien we niet vaak”, aldus de jury

Een is Merle Velthuis

Twee is Fleur Klerkx

Derde is Maud Nieuwehuis

the voic of almelo (1) the voic of almelo (2) the voic of almelo (3) the voic of almelo (4) the voic of almelo (5) the voic of almelo (6) the voic of almelo (7) the voic of almelo (8) the voic of almelo (9) the voic of almelo (10) the voic of almelo (11) the voic of almelo (12) the voic of almelo (13) the voic of almelo (14) the voic of almelo (15) the voic of almelo (16)

vlnr Tweede Fleur klerkx  Eerste Merle Velthuis Derde Moud Nieuwenhuis

the voic of almelo (17) the voic of almelo (18) the voic of almelo (19) the voic of almelo (20) the voic of almelo (21) the voic of almelo (22) the voic of almelo (23) the voic of almelo (24) the voic of almelo (25) the voic of almelo (26) the voic of almelo (27) the voic of almelo (28) the voic of almelo (29) the voic of almelo (30) the voic of almelo (31) the voic of almelo (32) the voic of almelo (33) the voic of almelo (34) the voic of almelo (35)