Publiek heeft in ‘t Wetshuys kunnen proeven van de humoristische try-outs

Een intiem publiek heeft in ‘t Wetshuys kunnen proeven van de humoristische try-outs van cabaretiers Arie Vuyk en Isabel Nolte. Vuurde de Rotterdamse Arie grap na grap op de aanwezigen af, zo vroeg de Duitse Isabel uit Tilburg de aandacht tijdens haar prachtige liedjes en verhaal over haar geboortedorp Stromberg en haar zoektocht in Nederland. Dankzij Arie, die liedjes schrijft voor Het groot niet te vermijden, zal Fever trouwens nooit meer hetzelfde klinken.

Beide comédiens zijn door de organisatie van Twentse Lente uitgenodigd om tijdens het festival eind mei voor een groter publiek een groter deel van hun show te spelen. Want wij hadden graag nog veel meer gezien.

lente festival (1)Gonneke Bennes praatte de boel aan elkaar vast

lente festival (2)Cabaretier Arie Vuyk

lente festival (3) lente festival (4) lente festival (5) lente festival (6) lente festival (7) lente festival (8) lente festival (9)De Duitse Isabel uit Tilburg

lente festival (10)

lente festival (11) lente festival (12) lente festival (13) lente festival (14) lente festival (15)

Het was weer een zeer geslaagde avond weer