ATV LUCTOR ET EMERGO WINNAAR NOABERSCUP 2016

ATV LUCTOR ET EMERGO WINNAAR NOABERSCUP 2016

Foto’s Willem Dijkema

noabers1 noabers2

 Tennisvereniging Luctor et Emergo uit Almelo is maandag 16 mei winnaar geworden van de Noaberscup 2016 voor junioren. De Noaberscup is een tenniswedstrijd tussen jeugdleden van verschillende tennisverenigingen uit deze streek. De Noaberscup wordt al sinds 1984 georganiseerd door een van de deelnemende verenigingen en is inmiddels dus een historische wedstrijd. Zo namen ouders, die nu hun kind stonden aan te moedigen, vroeger bijvoorbeeld zelf deel aan deze wedstrijd. Dit jaar streden de tennisverenigingen Luctor et Emergo, Veenhorst (beiden Almelo), WTC Beukersweide (Wierden), TC Bekkelweide (Geesteren) en TV De haambrink (Mariaparochie) om de felbegeerde wisseltrofee. De wedstrijden werden onder een heerlijk voorjaarszonnetje gespeeld op het tennispark van Beukersweide te Wierden, die dit jaar als gastheer optrad. Uiteindelijk mocht Luctor et Emergo de 32 jaar oude wisselbokaal in ontvangst nemen.