Bloemlegging begraafplaatsen

Bloemlegging begraafplaatsen

Nationale Dodenherdenking

Ter herinnering aan alle slachtoffers van oorlogsgeweld legde burgemeester Hermans bloemen bij het monument op de Joodse begraafplaats in Almelo. Wethouder Anja Timmer deed hetzelfde op de RK Begraafplaats en bij de Algemene Begraafplaats ’t Groenendael. In Hof88 werd aan het begin van de avond een herdenkingsbijeenkomst gehouden waarna onder begeleiding van het korps tamboers van de Koninklijke Almelose Harmonie een stille tocht volgde naar het Wethouder E. van Dronkelaarplein waar de officiële herdenking plaats vond. In Bornerbroek werd een herdenkingsbijeenkomst gehouden in de Stephanuskerk waarna de officiële plechtigheid volgde bij het monument in het dorpspark waar bloemen werden gelegd door wethouder Irene ten Seldam.

Tekst Eddy Kolfoort

begraafplaatsen (1)Burgemeester Hermans-Vloedbeld legde bloemen op de Joodse Begraafplaats

begraafplaatsen (2) begraafplaatsen (3) begraafplaatsen (4) begraafplaatsen (5) begraafplaatsen (6)Ook bij Joodse Monument werden bloemen gelegd

begraafplaatsen (7) begraafplaatsen (8) begraafplaatsen (9) begraafplaatsen (10) begraafplaatsen (11) begraafplaatsen (12)Wethouder Anja Timmer legde bloemen Algemene Begraafplaats ’t Groenendael.

begraafplaatsen (13) begraafplaatsen (14) begraafplaatsen (15) begraafplaatsen (16)