Burgemeester verguld met graffiti kunst jongeren

Burgemeester verguld met graffiti kunst jongeren

 

Samen met Anja Timmer, wethouder van Cultuur, bekeek burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld vanmiddag het drieluik ‘Jong’ dat Almelose jongeren speciaal voor haar gemaakt hebben.

 

Emar Reinita begeleidt de jongeren die de graffiti wall voor het stadhuis regelmatig van een nieuw gezicht voorzien. De burgemeester was hier zo van onder de indruk dat ze meteen instemde met het idee van de jongeren speciaal iets voor haar te maken.

Het resultaat laat zien wat jongeren in Almelo bezighoudt. Op het schilderij is onder meer een stoplicht te zien, net als het stadhuis. De smiley staat voor blijdschap, maar ook voor een ‘like’ op social media. Daar verwijzen de woorden op het meest rechtse schilderij van het drieluik ook naar.

m_COEN3857 m_COEN3858 m_COEN3860 m_COEN3861 m_COEN3865 m_COEN3869 m_COEN3871