Galerie & Skulpturenpark Groeneveld Almelo

Galerie & Skulpturenpark Groeneveld Almelo met hemelvaart en beide Pinksterdagen geopend.

“U bent welkom om bij een kop koffie op ons zonnige terras te genieten van de prachtige beelden en de bloeiende rododendrons. Voor groepen worden er op afspraak rondleidingen gegeven ook met catering.”

De Beeldentuin van Galerie en Skulpturenpark Groeneveld in Almelo viert tot 1 september haar 25 jarig jubileum met feestelijke aanbiedingen.

Dit varieert van een aantrekkelijke prijs voor een bronzen beeld tot een mooie korting op schilderijen en glazen objekten.

Beeldend kunstenaar Marie-Louise Kersbergen ontvangt u graag op landgoed Huize Groeneveld. Met 800 m2 expositieruimte en een beeldentuin van 1,5 ha. is Galerie & Skulpturenpark Groeneveld Almelo een van de grootste kunstcentra in Nederland.

De wisselende tentoonstellingen en de uitgebreide collectie laten een grote variatie zien in bronzen beelden, schilderijen en glas. Galerie Groeneveld verzorgt ook een proefplaatsing van een beeld of schilderij in de eigen omgeving. Marie-Louise Kersbergen: “onze grootschalige collectie beelden en schilderijen maakt dat we voor jubilea of openingen altijd wel een speciale wens van u weten te vervullen. Ik begeleid ook bij de aankoop en uitleen voor bedrijfscollecties en ik geef inrichtingsadviezen.”

Prachtige ambiance voor vergaderingen en recepties met catering.

De fraaie ambiance van Galerie & Skulpturenpark Groeneveld biedt met 2 zalen van 60 zitplaatsen omringd door kunstwerken een bijzondere ruimte voor recepties, feesten en bedrijfspresentaties. Maar ook een verjaardag met een taartenbuffet wordt een bizondere belevenis. Wij bespreken graag onze mogelijkheden persoonlijk met u.

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor groepen en bijeenkomsten ook op afspraak buiten deze tijden.

Meer informatie vindt u op onze website:

www.galerie-groeneveld.nl

adres:

Groeneveldsweg 8, 7609PX Almelo

Tel.0546-818111

gallery groenveld (24)Moeder en Dochter

gallery groenveld (1) gallery groenveld (2) gallery groenveld (3) gallery groenveld (4) gallery groenveld (5) gallery groenveld (6) gallery groenveld (7) gallery groenveld (8) gallery groenveld (9) gallery groenveld (10) gallery groenveld (11) gallery groenveld (12) gallery groenveld (13) gallery groenveld (14) gallery groenveld (15) gallery groenveld (16) gallery groenveld (17) gallery groenveld (18) gallery groenveld (19) gallery groenveld (20) gallery groenveld (21) gallery groenveld (22) gallery groenveld (23)