Het eerste Stadscafé van Almelo

Woensdagavond 11 mei was het eerste Stadscafé van Almelo. Samen met inwoners, ondernemers, raadsleden, wethouders en alle andere mensen met hart voor de Almelose binnenstad denken over onderwerpen als hoe maken we het stadscentrum en de stad voor jou aantrekkelijker? Met onder meer Kanvie Winter van de Kaliber Kunstenschool, Joost Tiemersma van de Almelose Woonboulevard, kunstenaar Noëmar Reinita over het zogenoemde Gat tegenover Talamini en Anja Timmer over de binnenstad. Burgemeester Jon Hermans opende de avond en met een clinic moesten aanwezigen omdenken over problemen. Maud Nieuwenhuis zorgde voor de muzikale input deze avond en Kris Oosting als moderator voor het verloop van de avond. Gedeputeerde van de provincie Overijssel Monique van Haaf sloot de avond af en zij gaf aan ook geïnspireerd te zijn door het omdenken. Almelo als waterstad en de tips van aanwezigen maak mogelijkheden met water in de binnenstad, een dag in de stad is een dag beleving.

stadscafe (2)

stadscafe (1)Maud Nieuwenhuis zorgde voor de muzikale input

stadscafe (3) stadscafe (4)

Allemaal hun eigen krukje in elkaar maken

stadscafe (5) stadscafe (6)zo moet dat ja ja

stadscafe (7) stadscafe (8) stadscafe (9)

wel in elkaar zetten anders geen zitplaatsstadscafe (10) stadscafe (11) stadscafe (12) stadscafe (13) stadscafe (14) stadscafe (15) stadscafe (16) stadscafe (17) stadscafe (18) stadscafe (19) stadscafe (21) stadscafe (22) stadscafe (23) stadscafe (24) stadscafe (25) stadscafe (26) stadscafe (27) stadscafe (28) stadscafe (29) stadscafe (30) stadscafe (31) stadscafe (32) stadscafe (33) stadscafe (34) stadscafe (35) stadscafe (36) stadscafe (37) stadscafe (38) stadscafe (39) stadscafe (40)Yvonne Koolhaas Gerrit van Woudenberg en Monique van Haaf

stadscafe (41)

stadscafe (20)