Manuel Fernández ging zijn lange haren afknippen voor het goede doel

Manuel Fernández

Vrijdag 13 mei om 14.00 uur ging Manuel Fernández zijn haren laten af knippen voor een goed doel

Op de St. Alphonsusschool Almeloseweg 209  Mariaparochie

 

Ik ben Manuel Fernández en ik ben 10 jaar. Ik zit in groep 7 van de Sint Alphonsusschool in Mariaparochie en ik heb altijd al langer haar gehad.

Toen ik in begin groep 6 zat hoorde ik iemand zeggen dat ze haar haar had gedoneerd aan KiKa.

Ik kwam thuis en zei tegen mijn moeder dat ik dat ook wilde. Ik ben toen anderhalf jaar niet meer naar de kapper geweest.

Mijn haar is nu bijna 40 centimeter lang. Vrijdag 13 mei 2016 knipt een kapster er ongeveer 35 centimeter af.

Dit gebeurt in mijn eigen klas. Het haar wat er afgeknipt wordt doneer ik aan Stichting Haarwensen.

Ik hoop iemand ontzettend blij te maken met mijn haar.

Deze tekst is geschreven door  Manuel Fernández zelf

 

http://www.haarwensen.nl

haar afknippen (1) haar afknippen (2) haar afknippen (3) haar afknippen (4) haar afknippen (5) haar afknippen (6) haar afknippen (7) haar afknippen (8) haar afknippen (9) haar afknippen (10) haar afknippen (11) haar afknippen (12) haar afknippen (13) haar afknippen (14) haar afknippen (15) haar afknippen (16) haar afknippen (17) haar afknippen (18) haar afknippen (19) haar afknippen (20) haar afknippen (21) haar afknippen (22)