MHC Almelo Supercamp

MHC Almelo Supercamp

Drie dagen lang was het een groot hockeyfeest bij M.H.C. Almelo, op 4, 5 en 6 mei vond het M.H.C. Almelo Supercamp plaats. Meer dan 100 kids en young stars uit heel Twente hebben in de stralende zon heel veel gehockeyed. De nieuwste trucks en technieken, bounce boards, snelheidsmeters, ballenkanonnen en opblaasvelden. Een team bestaande uit toptrainers van de club hebben de kids met de mooiste materialen van alles bijgeleerd, die het vervolgens na uitgebreide demonstraties zelf in de praktijk gingen brengen.

 

Op de laatste dag was hoofdklassespeler Austin Smith (Den Bosch) van de partij om een heuse sleeppush clinic en demo te verzorgen. De Zuid Afrikaanse international liet de ballen snoeihard en onder luid gejuich in het net verdwijnen en gaf een steengoeie training. Austin nam vervolgens rustig de tijd om iedereen van een handtekening te voorzien en met iedereen op de foto te gaan. Een echte topper!

 

Het waren drie schitterende, hele intensieve en supermooie dagen! Volgend jaar vind rond dezelfde periode weer een Supercamp plaats, waaraan kids en young stars (6-9 en 9 -14 jaar) uit de hele regio deelnemen.

hockky (1) hockky (2) hockky (3) hockky (4) hockky (5) hockky (6) hockky (7) hockky (8) hockky (9) hockky (10) hockky (11) hockky (12) hockky (13) hockky (14) hockky (15) hockky (16) hockky (17) hockky (18) hockky (19) hockky (20) hockky (21) hockky (22) hockky (23) hockky (24) hockky (25) hockky (26) hockky (27) hockky (28) hockky (29) hockky (30)