Overvol Amaliaplein viert feest

Overvol Amaliaplein viert feest

De gezamenlijke horeca op het Amaliaplein had voor een groot scherm gezorgd, zodat live de finalewedstrijd voor een Europees ticket tussen FC Utrecht en Heracles live kon worden gevolgd voor de thuisblijvers.

 

Ondanks wat regen spetters was het overvol op het Amaliaplein.

 

Echter dit mocht de pret niet drukken want Heracles won de wedstrijd in Utrecht met 2-0.

 

Na afloop van de wedstrijd begon het feest pas echt.

 

Morgen wordt Heracles gehuldigd op het marktplein. Daar begint het feest om 16.00 uur.

 

Foto’s Roel Immink en Twentsefotosite

almaliaplein (1)

Stegeman spreekt Amaliaplein toe mensen we gaan er voor

almaliaplein (2) almaliaplein (3) almaliaplein (4) almaliaplein (5) almaliaplein (6)

Het spel is begonnen

almaliaplein (7)

Wat een spanning slecht voor het Hart

almaliaplein (8) almaliaplein (9) almaliaplein (10) almaliaplein (11) almaliaplein (12) almaliaplein (13) almaliaplein (14) almaliaplein (15) almaliaplein (16) almaliaplein (17) almaliaplein (18) almaliaplein (19) almaliaplein (20) almaliaplein (21) almaliaplein (22) almaliaplein (23) almaliaplein (24) almaliaplein (25) almaliaplein (26) almaliaplein (27) almaliaplein (28) almaliaplein (29) almaliaplein (30) almaliaplein (31) almaliaplein (32) almaliaplein (33) almaliaplein (34) almaliaplein (35) almaliaplein (36)