Ruim 1000 Heracles supporters mee naar Groningen

Ruim 1000 Heracles supporters mee naar Groningen

Ruim 1000 Heracles supporters reisden afgelopen zondag mee naar Groningen om Heracles te steunen bij de laatste regulier competitie wedstrijd.

Heracles is al zeker voor een ticket om de play off wedstrijden voor Europees voetbal. Daar in tegen moet FC Groningen van Heracles winnen om ook deel te nemen aan de play off wedstrijden.

De TwentseFotoSite wenst Heracles veel succes vanmiddag.

heracles naar groningen (1) heracles naar groningen (2) heracles naar groningen (3) heracles naar groningen (4) heracles naar groningen (5) heracles naar groningen (6) heracles naar groningen (7) heracles naar groningen (8) heracles naar groningen (9) heracles naar groningen (10) heracles naar groningen (11) heracles naar groningen (12) heracles naar groningen (13) heracles naar groningen (14) heracles naar groningen (15) heracles naar groningen (16) heracles naar groningen (17) heracles naar groningen (18) heracles naar groningen (19) heracles naar groningen (20)