Vele mooie optredens tijdens Twentse Lente Festival

Vele mooie optredens tijdens Twentse Lente Festival

Almelo- Afgelopen vrijdag 27 mei was de aftrap van het Twentse Lente Festival. Op de Koornmarkt, bij Nielz café,op het Amaliaplein, op het fraaie terras van proeflokaal België en voor het Theaterhotel lieten vele lokale talenten van zich spreken. Ook het balkon van Yvon Womens wear was het decor voor een mooi optreden.

Rond 18.00 begonnen de optredens voorzichtig opgang te komen. Het weer was op vrijdagavond fantastisch en langzaam maar zeker kwam het publiek toestromen en zaten de verschillende terrassen steeds voller. Op de Koornmarkt begonnen de optredens met dansvoorstellingen van de jongste leerlingen en later van de speciale demonstratiegroep van de Kaliber Kunstenschool.  Het geheel werd gepresenteerd door  Daphne Fernhout. Later was het Laura die zichzelf begeleidde op haar Keyboard. Rond 20.30 uur was het de beurt aan de temperamentvolle  Almelose La Valletta,  ze nam de toeschouwer mee in muzikale reis door vele Europese landen. Bij Niels café waren het de meiden Sofie Timmerhuis en Maud Nijenhuis die samen met hun band What Ever voor een gezellige sfeer zorgden.

Niels Mulder van Nielz café is uitermate tevreden over de publieke belangstelling rond zijn café op dit Lente Festival waar hij ook nog eens extra publieke belangstelling had door de extravagante groep de Red Diamonds. De vrouwen. uitgedost met rode hoedjes en verdere paars-rode versierselen, vertoefden een hele poos  op zijn terras.  Het bleef  nog vele uren reuze gezellig in de Almelose binnenstad.

Foto’s  Roel Immink en de Twentsefotosite

lentefestival (1)Jeffrey Hinnen bedankt alle sponsoren

lentefestival (3) lentefestival (4)  lentefestival (6)  Adje van Bavel reikte…..lentefestival (8)de prijzen uit voor de meest muzikale klaslentefestival (10) lentefestival (11) lentefestival (12) lentefestival (13) lentefestival (14) lentefestival (15) lentefestival (16)

Vader & zoonlentefestival (17) lentefestival (18) lentefestival (19) lentefestival (20) lentefestival (21) lentefestival (22) lentefestival (23) lentefestival (24) lentefestival (25) lentefestival (26) lentefestival (27) lentefestival (28) lentefestival (29) lentefestival (30) lentefestival (31) lentefestival (32) lentefestival (33) lentefestival (34) lentefestival (35) lentefestival (36) lentefestival (37) lentefestival (38) lentefestival (39) lentefestival (40) lentefestival (41) lentefestival (42) lentefestival (43) lentefestival (44) lentefestival (45) lentefestival (46) lentefestival (47) lentefestival (48) lentefestival (49) lentefestival (50) lentefestival (51) lentefestival (52) lentefestival (53) lentefestival (54) lentefestival (55) lentefestival (56) lentefestival (57) lentefestival (58) lentefestival (59) lentefestival (60) lentefestival (61) lentefestival (62) lentefestival (63) lentefestival (64) lentefestival (65) lentefestival (66) lentefestival (67) lentefestival (68) lentefestival (69) lentefestival (70) lentefestival (71) lentefestival (72) lentefestival (73) lentefestival (74) lentefestival (75) lentefestival (76) lentefestival (77) lentefestival (78) lentefestival (79) lentefestival (80) lentefestival (81) lentefestival (82)