Warm onthaal spelers Heracles

Warm onthaal spelers Heracles

 

Zondagavond rond 19.00 uur werden de spelers warm onthaald in en rond het stadion van Heracles.

 

Na het behalen van het Europese ticket stonden enkele duizenden supporters bij het stadion.

 

Ook werden de poorten van het stadion geopend en kwamen de spelers nog even op het veld om de supporters te bedanken voor hun trouwe steun het afgelopen seizoen.

Afgelopen zondag was het even feest in alle geledingen van de stad.

Heracles Almelo behaalde door een 0-2 zege in en tegen Utrecht het ticket voor Europees voetbal binnen, weliswaar voor de voorronden maar toch.

‘s Middags was het al raak op het Amaliaplein waar honderden de wedstrijd volgden op een groot scherm. De doelpunten van Thomas Bruns en Paul Gladon werden met veel gejuich en bier begroet.

Rond kwart over zeven arriveerde de spelersbus op het stadionplein en de eerste die via het dak van de bus zich liet toejuichen door de duizenden supporters die bij het stadion stonden was, hoe kan het anders, Wout Weghorst. En met hem klommen diverse spelers op het dak van diezelfde bus en was de prettige chaos compleet.

Aanvoerder Thomas Bruns voerde de groep spelers aan die daarna in het stadion werden onthaalt door de fans die de tribunes bevolkten.

Trainer John Stegeman ging natuurlijk op de schouders  en toespraken van aanvoerder Mark Jan Fledderus en trainer Stegeman misten hun uitwerking niet.

Een ontroerde Nico Jan Hoogma, de Algemeen Directeur, aanschouwde het schouwspel met de woorden:” Daar doen we het allermaal voor”.

Burgemeester Jon Hermans was ook onder de feestvierders aanwezig en sprak haar trots en waardering uit voor de club die zoveel betekent voor de stad Almelo. Maandagavond om 18.00 uur vertrekt de stoet weer van het stadion voor een huldiging in de binnenstad van Almelo op het dak van Mac Donalds op de markt en dat zal zijn om half acht.

Tekst Hendry Bosch

 

 

Foto’s Roel Immink en Twentsefotosite

heracles europa in (34)

heracles europa in (1) heracles europa in (2) heracles europa in (3) heracles europa in (4) heracles europa in (5) heracles europa in (6) heracles europa in (7) heracles europa in (8) heracles europa in (9) heracles europa in (10) heracles europa in (11) heracles europa in (12) heracles europa in (13) heracles europa in (14) heracles europa in (15) heracles europa in (16) heracles europa in (17) heracles europa in (18) heracles europa in (19) heracles europa in (20) heracles europa in (21) heracles europa in (22) heracles europa in (23) heracles europa in (24) heracles europa in (25) heracles europa in (26) heracles europa in (27) heracles europa in (28) heracles europa in (29) heracles europa in (30) heracles europa in (31) heracles europa in (32) heracles europa in (33) heracles europa in (35) heracles europa in (36)