ALL MELLOW straatmuziek

ALL  MELLOW straatmuziek  Festival

Paco Plumtrek krijgt Cogas Cultuurprijs 2016

Aan het eind van een ondanks de regen toch geslaagd All Mellow Straatmuziekfestival ging de zon nog even schijnen voor Paco Plumtrek. Uit handen van Cogas directeur Gerald de Haan en cultuurwethouder Anja Timmer mochten Henk Lammers en Tom Weel, de beide mannen achter de organisatie van het festijn, de Cogas Cultuurprijs 2016 in ontvangst nemen. Paco Plumtrek kreeg de prijs, een beeld en een cheque ter waarde van 1000 euro, niet alleen voor het Straatmuziekfestival, maar ook voor de organisatie van andere muzikale evenementen zoals het jaarlijkse liedjesmakersfestival in Hof88 en verschillende kleinschalige concerten.

Met haar cultuurfonds ondersteunt Cogas al jaren culturele initiatieven in het verzorgingsgebied. Jaarlijks worden bovendien drie aanvragers genomineerd voor de Cogas Cultuurprijs. Bezoekers van de Facebookpagina hiervoor stemden dit jaar het meest op Paco Plumtrek.

Tekst Marcel Pullen

Fotograaf  Roel Immink

DSCF4310foto Marcel Pullen hier boven

straatmuziek (1) straatmuziek (2) straatmuziek (3) straatmuziek (4) straatmuziek (5) straatmuziek (6) straatmuziek (7) straatmuziek (8) straatmuziek (9) straatmuziek (10) straatmuziek (11) straatmuziek (12) straatmuziek (13) straatmuziek (14) straatmuziek (15) straatmuziek (16) straatmuziek (17) straatmuziek (18) straatmuziek (19) straatmuziek (20) straatmuziek (21) straatmuziek (22)Tot Ziens maar weer