Bolk Transport Trial Jumping Almelo

Bolk Transport Trial Jumping Almelo

Speciaal voor deze 50e Editie is er een nieuw parcours aangevraagd bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond. Parcoursbouwer Jos Brinkman heeft dit parcours ontworpen en bestaat uit meer dan 20 veelal natuurhindernissen die samen een parcours vormen van 1,2 kilometer.

Het was een zwaar parcours en slechts 2 ruiters kwamen in de barrage. Bianca Schoenmakers ging met deze eer aan de haal. Zij won de 50e Almelose Ruiterdagen in een foutloze barrage met haar paard Dha Dha HDH. Deze combinatie was goed voor de hoofdprijs van € 1000,- en een solarium van Kylix Horseproducts.

Op de tweede plaats eindigde Wendy Ligtenberg. Bianca werd met haar paard Daylight derde. Op de vierde plaats Julian de Boer en op vijf Sven Roze.

De opkomst bij de prijsuitreiking was spectaculair. Bianca werd nl. met haar andere paard derde en zij kwam met beide paarden tegelijk oplopen, beiden getooid met een prachtige staatsiedeken. Een waar schouwspel.

Bij de prijsuitreiking diverse personen namens de organisatie, Henk Bolk namens Bolk Transport, Martin Kuipers namens Kylix en Jan Warse de Vries namens de jury.

Na de ereronde kreeg Bianca haar extraatje. Elke trial winnaar beland namelijk traditioneel in de sloot. De parcoursbouwers van de John F. Kennedygroep hebben dit al jaren als traditie gemaakt.

m_C_M_2021

 

bolk trial jumping (38)

bolk trial jumping (2) bolk trial jumping (3) bolk trial jumping (4) bolk trial jumping (5) bolk trial jumping (6)

De organisatie op tv

bolk trial jumping (7) bolk trial jumping (8) bolk trial jumping (9) bolk trial jumping (10) bolk trial jumping (11) bolk trial jumping (12) bolk trial jumping (13) bolk trial jumping (14) bolk trial jumping (15) bolk trial jumping (16) bolk trial jumping (17) bolk trial jumping (18) bolk trial jumping (19) bolk trial jumping (20) bolk trial jumping (21) bolk trial jumping (22) bolk trial jumping (23) bolk trial jumping (24) bolk trial jumping (25) bolk trial jumping (26) bolk trial jumping (27) bolk trial jumping (28) bolk trial jumping (29) bolk trial jumping (30) bolk trial jumping (31) bolk trial jumping (32) bolk trial jumping (33) bolk trial jumping (34) bolk trial jumping (35) bolk trial jumping (36) bolk trial jumping (37) bolk trial jumping (39)